Skip to main content

Aikuisten hyvinvointipäivä 12.2.2022

By 9.1.202213 tammikuun, 2022Eläinavustamo, MetKu

Haluaisitko ottaa aikaa itsellesi ja saavuttaa rauhallisemman ja tasapainoisemman arjen? Kärsitkö stressistä tai onko hetkessä läsnä oleminen hankalaa? Kaipaatko voimavaroja arjen haasteiden ratkomiseen?

Järjestämme Metsäkylässä Aikuisten hyvinvointipäivän lauantaina 12.2.2022 klo 11-14.

Päivän aikana tehdään ohjattuja rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia talliympäristössä. Harjoitukset auttavat pysähtymään tähän hetkeen, saat niistä myös työkaluja itsellesi jatkoon. Osa harjoituksista tehdään eläinten kanssa, jolloin eläin toimii harjoituksessa peilinä antaen palautetta harjoituksen etenemisestä. Eläinten läsnäolo myös helpottaa rentoutumista ja auttaa saavuttamaan herkemmän vuorovaikutuksen osallistujien kesken.

Päivän hinta 80 € (sis. ALV). Hintaan sisältyy suolainen välipala ja kahvi/tee. Päivä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 3.

Päivän ohjelma järjestetään koronaturvallisesti ulkona.

Pakkasraja -15 astetta.

Osallistuminen maksetaan etukäteen Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy:n tilille FI86 2049 1800 0146 53 (ota kuitti/kuva maksusta mukaan). Käytä maksussa viitettä 10 058.

Päivän ohjaajina toimivat toimintaterapeutti Taru Kuusisto sekä sosionomi (AMK) Katariina Lankinen.

Ohjeita osallistujille:

  • lämpimät jalkineet
  • lämpimät sormikkaat, joissa on pitoa (esim. puutarha- tai ratsastushanskat)
  • liikkumiseen sopiva talvivaatetus (kahisevia tai liukkaita materiaaleja kannattaa välttää, myös hupparit ja isot huivit huonoja tallilla)
  • pitkät hiukset kannattaa pitää tallilla kiinni

Ilmoittautumiset tuntikalenterimme kautta.

WhatsApp chat