Skip to main content

Metsäkylän ratsastuskoulu

Metsäkylän ratsastuskeskus on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ratsastuskoulu ja laatutalli. Käytössä on valaistu hiekkapohjainen kenttä, ratsastusmaneesi sekä maastoja. Hevoset ja ponit ovat persoonallisia, monipuolisia, tehtäviinsä soveltuvia ja koulutettuja.

Ratsastusryhmät ovat pienryhmiä (4-6hlö). Ratsastuksen ja hevostaitojen opetuksessa keskitymme ratsastajien ja hevosten hyvinvointiin ja yksilölliseen huomiointiin. Panostamme kestävään ratsastukseen. Tarkoituksena on opettaa ratsastusta, joka on hevosia säilyttävää ja kehittävää.

Ratsastustunnit

Metsäkylän ratsastuskoulussa ratsastetaan pienryhmissä, joihin oppilaat jaetaan taito- ja ikätason mukaan. Tunneilla harjoitellaan kyseisen merkkitason tehtäviä, eli ratsastajan ei tarvitse vielä osata kaikkia tason asioita ratsastaakseen ryhmässä.

Naperotunnit on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille ratsastukseen ja hevosharrastukseen tutustumiseen. Lapsiratsastajiin kuuluu alle 12-vuotiaat, nuoriin alle 18-vuotiaat ja nimensä mukaan aikuiset aikuisiin. Ikäryhmät eivät ole sitovia.

Järjestämme koulujen loma-aikoina ja toisinaan viikonloppuisin erilaisia irtotunteja. Tulevat irtotunnit löytyvät varauskalenteristamme.

Lue lisää

Lahjakortit

Lahjakortin hankkiminen Metsäkylään on helppoa!

Maksa lahjakortti Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy:n tilille FI86 2049 1800 0146 53. Käytä viitettä 10 00559.

Lisätietoa ratsastustunneista ja hinnoista saat täältä. Lähetä kuitti sähköpostilla nina@terapiatalli.fi tai WhatsApp 0400 783 773.

Saat paluupostissa PDF muotoisen tulostettavan lahjakortin. Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä.

Leirit

Metsäkylässä järjestetään ympäri vuoden erilaisia lapsille ja aikuisille sopivia ratsastus- ja hevosleirejä.

Leiri I. 3.-6.6.2024 Oma hevonen -leiri

Leiri II. 10.-14.6.2024 alkeis-/jatkoleiri lapsille

Leiri III. 17.-20.6.2024 Oma hevonen -leiri

Lue lisää ratsastusleireistä

Kurssit

Järjestämme ympäri vuoden erilaisia hevosmiestaitoihin ja ratsastukseen liittyviä kursseja, kuten este- ja kouluratsastuksesta sekä istunnasta.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on talliyhteisössä tapahtuvaa sosiaalisen kasvun tukemista ja yksilön identiteetin vahvistamista. Sosiaalipedagogista hevostoimintaa voidaan käyttää muun muassa lastensuojelun tukitoimena sekä sosiaalisten taitojen oppimisen tukena.

Lue lisää Sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta
WhatsApp chat