Skip to main content

Varaus- ja peruutusehdot

Varaukset

Meillä voit ratsastaa joko kausi- tai vakiopaikalla.

Kausitunti: Syyskausi on voimassa elokuusta vuoden loppuun ja kevätkausi on voimassa alkuvuodesta toukokuun loppuun. Kausi sisältää aina 20 tuntia. Kausi maksaa 850€ sis. 10% alv ja se laskutetaan viidessä 170€:n erässä. Tuntihinnaksi muodostuu tällöin 42,50€. Kausitunneille vaaditaan jonkin ratsastusseuran jäsenyys tai greencard.

Vakiotunti: Ratsastat joka viikko vuoden ympäri. Vakiotunnin vuosihinta on 1980€ sis. 10% alv ja se laskutetaan kuukausittain 165€:n erissä, jolloin tuntihinnaksi muodostuu 38,08€. Vakiotunneille vaaditaan Turun Urheiluratsastajien jäsenyys.

Ratsastustunnit laskutetaan kauden alussa etukäteen. Erääntynyttä tai maksettua maksuerää ei palauteta, jos peruutat vuorosi.

Kausi- ja vakiovuorovaraukset ovat sitovia. Mikäli sairastut niin, ettet pysty ratsastamaan pitkään aikaan, varauksen voi katkaista kuun vaihteessa. Käyttämättä jääneitä ratsastuskertoja ei hyvitetä.

Kausi- tai vakiovuoron kyselyt ja varaukset sähköpostitse: ope@metsakylanratsastuskeskus.fi

Peruutukset

Kaikki varaukset ovat sitovia. Viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä peruutetun tunnin saa kauden aikana korvata korvaustunnilla. Mikäli tuntia ei ole peruttu ajoissa emme korvaa poisjääntiä. Kaikki peruutukset tulee tehdä suoraan tuntivarausnumeroon, joko soittamalla, tekstiviestitse tai Whatsappin kautta numeroon 040 737 2837. Äkillisen esteen sattuessa ilmoitathan poisjäännistäsi mahdollisimman nopeasti suoraan tuntivarausnumeroon. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyä peruutusilmoitusta. Poisjäännin voi korvata myös etukäteen.

Peruutus on sitova eli peruutusta ei saa palautettua.

Peruutetut tunnit on mahdollista korvata jonkun toisen peruutuspaikalla, kuluvan kauden aikana.

Kauden vaihtuessa edellisellä kaudella käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata.

WhatsApp chat