Skip to main content

Tietoisuus ja eläinkommunikointi hevosen kanssa/Hevoskuiskaus – koulutus 5 krt

By 30.6.20237 heinäkuun, 2023Koulutus; Työnohjaus; Terapia; MetKu, MetKu

Onko sinussa herännyt luontainen tarve olla yhdessä hevosten kanssa ja kommunikoida sisäisen viisautesi avulla, vaikka et ole aiemmin ratsastanut? Tai voit olla myös kokeneempi ratsastaja ja tahdot avata uudenlaista arvokasta yhteyttä hevosten kanssa.

Käytä lomasi hyväksi ja tule herättämään sisäiset eläinkuiskaajan lahjasi. Viiden sunnuntain koulutuksessa avataan omaa, viisasta tietoisuutta. Tehdään voimaannuttavia tunne-, tietoisuus- ja aistiharjoitteita sekä virittäydytään energioiden kommunikointiin Terhi opastuksella Metsäkylän ratsastuskeskuksen, MetKun hevosten kanssa.

Jokainen koulutuksessa oleva harjoite tehdään maasta käsin, joten koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa ratsastustaustaa. Kurssille voi osallistua, jos olet kiinnostunut hevosista ja tahdot tulla nauttimaan eläinkommunikoinnin arvokkaasta lahjastasi.

Tämän taidon oivallettuasi, se on sinulla koko elämän.

Ohjaajana koulutuksessa toimii Elämäntaidon valmentaja Terhi Oinaanoja. Terhi on Energiahoitaja, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja sekä Tunnetaito – ohjaaja LTTO.

Kurssi on viitenä peräkkäisenä sunnuntaina, 9.7. alkaen klo 17:30  – 19:00.

Kurssin hinta on 300 € ( sis. alv 24 % )

Sitovat ilmoittautumiset nettikalenterimme kautta. Maksu ennen kurssia Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy:n tilille FI86 2049 1800 0146 53. Liitteenä oma nimesi.

Varauksen yhteydessä voit myös varata ajan Terhiltä henkilökohtaiseen, esteitä poistavaan energiahoitoon. Se jouduttaa tietoisuuden avautumista ja helpottaa arkea elämässä.  Jos omistat hevosen, on lämmin suositus hoitaa myös hevonen, joka oppii tiedostamaan uutta, avautuvaa energiaasi.

Energiahoitojen hinnat kurssilaisille on varauksen yhteydessä 75 €  (norm. 80 € ).

Tervetuloa!

WhatsApp chat